JOŠ JEDAN SRAMAN NAPAD NA NOVAKA IZ BRITANIJE: Đoković neće vakcinu, a oni se stalno BODU! PODSMEVAO SE I MAJCI SRPSKOG TENISERA
Foto: Profimedia, Printscreen/Youtube

zavist i zloba

JOŠ JEDAN SRAMAN NAPAD NA NOVAKA IZ BRITANIJE: Đoković neće vakcinu, a oni se stalno BODU! PODSMEVAO SE I MAJCI SRPSKOG TENISERA

Tenis -

Izvesni engleski novinar ponovo se obrušio na osvajača Vimbldona

Teško su u Velikoj Britaniji preživeli činjenicu da su im Vimbldon ove godine osvojili Ruskinja pod zastavom Kazahstana Jelena Ribakina i najbolji teniser današnjice Srbin Novak Đoković.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Tako je novinar Pirs Morgan, inače poznat kao mrzitelj lika i dela Novaka Đokovića, ponovo popljuvao srpskog tenisera. Nije mogao da prođe ni dan od slavlja na Vimbldonu, a Morgan je nastavio sa lečenjem vlastitih kompleksa.

Ranije je ova individua za Đokovića pisala da je "kovid varalica", "lažov" i "antivakserska ikona". Išao je toliko daleko da se podsmevao i Novakovo njegovoj majci Dijani. Kada smo pomislili da ne može niže i jadnije od toga, Pirs Morgan je pokazao da ipak može.

Pirs Morgan
foto: Printskrin/Jutjub

- Neverovatno je da se mladi sportista u formi, i na vhhuncu svoje igre, svojom voljom lišio osvajanja većeg broja turnira jer se plaši sigurno i brzog uboda vakcine, koju je do sada primilo 4,8 milijardi ljudi - napisao je Pirs Morgan na svom Tviteru kao komentar na odluku Novaka Đokovića da želi da čuva svoje telo, te da je i dalje vrlo oprezan što se tiče vakcine za koronavirus.

Ovaj Englez nastavio je i dalje, napisavši da ne misli da Đoković mora da primi vakcinu, ali mu je čudno što jedan sportista neće, uz vrlo ružan komentar i jasnu insinuaciju na sve to:

- Sportisti se stalno "ubadaju" raznim stvarima.

Kurir sport

Bonus video:

00:58

Novak trenira uz kolo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track