RAFA, ZAR NISI POVREĐEN?! Nadal zaboravio na TEŠKO STANJE? Otišao na malo ostrvo, fotografi ga pronašli i otkrili šta radi (FOTO)
Foto: Instagram/rafaelnadal

UŽIVA

RAFA, ZAR NISI POVREĐEN?! Nadal zaboravio na TEŠKO STANJE? Otišao na malo ostrvo, fotografi ga pronašli i otkrili šta radi (FOTO)

Tenis -

Morao je da se povuče sa Vimbldona pred polufinalni meč, a sada uživa na odmoru.

Rafael Nadal je doživeo rupturu mišića stomaka od sedam milimetara, zbog čega nije igrao polufinale protiv Nika Kirjosa.

Španac je velike bolove osetio tokom četvrtfinala protiv Tejlora Frica kojeg je pobedio posle pet setova i četiri sata i 20 minuta igre.

Nakon toga je saznao težinu povrede, a javnost je obavestio da će da pokuša da izađe na teren i zaigra protiv Kirjosa, međutim, dan nakon što su lekari utvrdili stepen povrede, izašao je na trening nakon kojeg je odlučio da se povuče.

Najavio je pauzu za oporavak, a čini se da kvalitetno provodi vreme nakon odlaska iz Londona i da ne odmara, kao što bi verovatno trebalo.

Foto reporteri su ga primetili na najmanjem baelarskom ostrvu Formentera kako vozi skuter na vodi u društvu prijatelja.

Sve se to dešava tek nekoliko dana nakon teške povrede zbog koje je odustao od polufinala.

"Kao što pretpostavljate, ovde sam jer se povlačim sa turnira. Mučio sam se sa abdominalnim bolom, juče sam to prihvatio, potvrđeno je da imam cepanje mišića, komunikacija je kasnila jer sam ceo dan razmišljao koju odluku da donesem. Mislim da je vreme da povučem, često sam bio u teškim momentima. Nema smisla da nastavim da igram, samo mogu da pogoršam stanje“, rekao je Nadal prilikom obraćanja javnosti.

Kurir sport

Bonus video:

02:19

Teniski ekspert Vuk Brajović o meču Đoković - Nadal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track