BRUTALNO PROZVAO BAJDENA ZBOG ĐOKOVIĆA Američki senator udario na predsednika jer Nole ne može u Ameriku, a MILIONI ILEGALACA MOGU
Foto: AP/Gerald Herbert, AP/Patrick Semansky

nokaut

BRUTALNO PROZVAO BAJDENA ZBOG ĐOKOVIĆA Američki senator udario na predsednika jer Nole ne može u Ameriku, a MILIONI ILEGALACA MOGU

Tenis -

Ceo svet želi da vidi Noleta na US openu

Američki senator Dru Springer isprozivao je predsedika SAD Džo Bajdena zbog Novaka Đokovića.

Novak Đoković
foto: EPA

- Bajden zabranjuje Novaku Đokoviću dolazak u SAD da igra US Open, ali dozvoljava milionima nevakcinisanih ilegalaca da preplave granicu. Hej Džo, šta je još jedna nevakcinisana osoba?!?! – napisao je Dru Springer na Tviteru.

Dru Springer je inače republikanac i senator iz Teksasa, član stranke bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. Biznismen je rođen 1966. godine, aktivan je kao senator od 2021. godine.

Džo Bajden, Džozef Bajden
foto: Shutterstock, Profimedia

Novak Đoković na Vimbldonu je došao do 21. grend slem trofeja u karijeri, a za sada nije poznato gde će moći da igra naredni turnir. Trebalo bi da sledećeg meseca igra na turnirima u Montrealu, Sinsinatiju i grendslemu u Njujorku, ali je pitanje hoće li moći.

Zbog korona virusa, pravila u Sjedinjenih Američkih Državama su takva da nevakcinisane osobe ne mogu da uđu u zemlju, zbog čega ni učešće Đokovića u Njujorku nije sigurno, jer nije vakcinisan. Ako se pravila ne promene, srpski teniser neće biti u prilici da se bori za novi trofej.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track