CIRKUS! GOSTI KAFIĆA NISU DALI OLGI DANILOVIĆ DA IGRA: Sramota kakvu tenis ne pamti usred Švajcarske! RUSKINJA ZAPLAKALA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

bruka

CIRKUS! GOSTI KAFIĆA NISU DALI OLGI DANILOVIĆ DA IGRA: Sramota kakvu tenis ne pamti usred Švajcarske! RUSKINJA ZAPLAKALA (VIDEO)

Tenis -

Mlada srpska teniserka, Olga Danilović, odigrala je jedan od najdramatičnijih mečeva u karijeri.

Ona i Ruskinja Ana Kalinskaja sastale su se meču 2. kola VTA turnira u Lozani, a publika im je pravila velike probleme dok su pokušavale da se izbore za plasman u četvrtfinale.

Srpska teniserka je pobedila posle nešto više od dva sata igre i za mesto u polufinalu će igrati protiv Amerikanke, Simone Valert koja je ranije još obezbedila mesto u osam najboljih.

A dok je Amerikanka čekala rasplet meča koji će joj odrediti sledeću suparnicu, na terenu na kojem su igrale odvijala se prava drama.

Ruskinja je u jednom trenutku čak i zaplakala zbog konstantnog ometanja od strane publike, a Olga je čak i prekinula meč kako bi se obratila gostima koji su sedili u restoranu uz teren i zamolila ih je da se stišaju jer se odigrava teniski meč.

Na kraju su uspele da završe. Srpkinja je pobedila rezultatom 6:3, 3:6, 7:5, a četvrfinalni duel na programu je u petak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track