JELENA JANKOVIĆ PRVI PUT O ULOZI MAJKE I ĆERKICI! Sa Unom i suprugom bodrila Novaka i poručila: Prohodala je, želi svuda sa nama
Foto: Kurir

Slavna teniserka u ulozi majke

JELENA JANKOVIĆ PRVI PUT O ULOZI MAJKE I ĆERKICI! Sa Unom i suprugom bodrila Novaka i poručila: Prohodala je, želi svuda sa nama

Tenis -

Bivša srpska teniserka Jelena Janković uživa u ulozi majke.

Sa suprugom Brankom Baraćem i ćerkicom Unom nedavno je boravila u Londonu gde je bodrila Novaka Đokovića u njegovom pohodu na sedmu titulu na ovom grend slemu.

- Drago mi je što sam mogla da dođem u London sa porodicom, ovog puta je potpuno drugačije iskustvo. Sad nemam puno vremena za gledanje tenisa i novih stvari zbog obaveza oko deteta - kazala je Jelena Janković za Sportklub.

Jelena je opisala sebe u ulozi majke.

- Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze neke, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto - rekla je nekadašnja prva teniserka planete za Sportklub.

Jelena i Branko su u aprilu proslavili prvi rođendan naslednice Une.

Jelenin partner je uspešni internista koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Doktorirao je medicinske nauke 2018. na beogradskom univerzitetu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije. Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka, i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Doktor Barać je takođe član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena Zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf tima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track