IVANIŠEVIĆ ZBOG SULUDIH PRAVILA KIPTI OD BESA: Ako si vakcinisan i zaražen možeš u Ameriku, a ako si nevakcinisan i zdrav ne možeš
Foto: Profimedia

apsurdno

IVANIŠEVIĆ ZBOG SULUDIH PRAVILA KIPTI OD BESA: Ako si vakcinisan i zaražen možeš u Ameriku, a ako si nevakcinisan i zdrav ne možeš

Tenis -

Trener najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, proslavljeni Hrvat Goran Ivanišević, još jednom je istakao da su male šanse da srpski as nastupi na ovogodišnjem US openu.

Ivanišević se osvrnuo na besmislena pravila koja i dalje na snazi u Americi. Naime, ulazak u Sjedinjene Američke Države dozvoljen je samo strancima koji su vakcinisani, što znači da Novak najverovatnije neće moći da igra na poslednjem Grend slemu u sezoni.

"Ako si vakcinisan i zaražen, možeš ući u Ameriku, a ako si nevakcinisan i negativan na testu onda ne možeš ući u Ameriku", kaže za hrvatsku "Nova TV" hrvatski as.

Goran je govorio i o svojoj uspešnoj saradnji sa srpskim asom i još jednom se osvrnuo na titulu koju je Novak osvojio na Vimbldonu.

"Prvo, to je čast i užitak. Čovek koji je sve osvojio i još je gladan i željan uspeha. Iza njega je teška, nepravedna godina, mnogo loših stvari mu se dogodilo. Zaslužio je taj Vimbldon, u finalu su se našla dva trenutno najbolja svetska tenisera na travi, on i Kirjos", istakao je Ivanišević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track