POTPUNO JE ČUDAN! KIRJOS JOŠ JEDNOM ŠOKIRAO SVE: Izašao na teren, uzeo mikrofon, izvinio se i OTIŠAO, a meč NIJE ODIGRAO (VIDEO)
Foto: EPA/DAVE HUNT

POSEBAN JE

POTPUNO JE ČUDAN! KIRJOS JOŠ JEDNOM ŠOKIRAO SVE: Izašao na teren, uzeo mikrofon, izvinio se i OTIŠAO, a meč NIJE ODIGRAO (VIDEO)

Tenis -

Definitivno je Nik Kirjos najnestašniji dečko u svetu tenisa, a sada je još jednom uspeo da potpuno iznenadi navijače i to tokom američke turneje.

Čini se da nas je Australijanac navikao na sve, ali on iznova uspeva da nas iznenadi.

Ovog puta nije napravio nikakav incident, nije se svađao sa sudijom ili publikom, pa čak ni sa protivnikom, ali i pored toga je uspeo da iznenadi navijače.

Zbog povrede levog kolena, Kirjos je predao meč protiv Nemca, Petera Gojovčika u drukom kolu turnira u Atlanti.

Pa, čak i u takvoj situaciji je uspeo da zbuni ljubitelje tenisa.

On je izašao na teren pred publiku i umesto da zaigra, uputio im izvinjenje.

- Prvo, moram da kažem da me jako pogađa činjenica da ne mogu da igram večeras. Osvojio sam ovaj turnir jednom, igrao na njemu možda i najbolje u karijeri, hteo sam da i sada za vas priredim šou, ali nisam u stanju da pružim svoj maksimum danas. Izuzetno mi je žao. Ostaje mi nada da bih, možda, mogao da u nastavku ove nedelje igram u dublu s Tanasijem (Kokinakisom), ali nadam se nećete biti previše strogi prema meni. Stvarno sam samo želeo da izađem na teren, pogledam vas u oči i kažem vam da vas volim, te da ću sledeće godine u pojedinačnoj konkurenciji dati sve od sebe - rekao je Kirjos.

Ovako nešto se zaista ne viđa u tenisu, ali Nik je tu da nam neprestano nudi nešto novo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track