KAKAV LICEMER! AMERIKANAC RASPALIO PO SRBINU: Novače, umorni smo od tebe, drži se svojih uverenja, ali KOD NAS POSTOJE PRAVILA!
Foto: Profimedia

DVOSTRUKI ARŠINI

KAKAV LICEMER! AMERIKANAC RASPALIO PO SRBINU: Novače, umorni smo od tebe, drži se svojih uverenja, ali KOD NAS POSTOJE PRAVILA!

Tenis -

Novinar uglednog američkog lista "Sports Illustrated", Džon Verthajm, žestoko je isprozivao najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Novak je u subotu na svom Instagram profilu objavio video sa treninga, zahvalio se svima na podršci i pozvao navijače da mu "drže palčeve" dok iščekuje odgovor da li postoji bilo kakva mogućnost da putuje u Ameriku.

Njegova objava privukla je veliku pažnju svetske javnosti. Mnogi su mu pružili podršku, međutim, ima i onih kojima se Noletova objava nije dopala, pa su iskoristili priliku da ga napadnu.

"Svi smo umorni od ovog plesa, ali ovakvo pasivno kadriranje ne može da prođe bez komentara. Zar on nema nekog savetnika koji će mu reći: "postoji način da putuješ, samo je potrebno da pratiš pravila, koliko god da ti se ne sviđaju. Drži se svojih uverenja, samo napred. Ali ovde postoje pravila", napisao je na Tviteru Džon Verthajm.

Sve bi ovo bilo uredu kada bi pravila važila za sve. A, ovako je još samo jedno licemerje koje stiže "preko bare". Razlog - američki teniser mogu da igraju na US openu bez obzira na to da li su vakcinisani.

Podsetimo, US open startuje 29. avgusta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track