ODRŽAN ŽREB U SINSINATIJU: Kecmanović protiv Karenja Buste, Krajinović na Evansa
Foto: EPA/NEIL HALL

TENIS

ODRŽAN ŽREB U SINSINATIJU: Kecmanović protiv Karenja Buste, Krajinović na Evansa

Tenis -

Srpski teniser Miomir Kecmanović igraće u prvom kolu mastersa u Sinsinatiju protiv Španca Pabla Karenja Buste, dok će protivnik Filipa Krajinovića biti Britanac Danijel Evans, odlučeno je žrebom.

Ako bude uspešan u prvom kolu, Kecmanović će u drugom igrati protiv Italijana Janika Sinera ili kvalifikanta, dok Krajinovića čeka Grk Stefanos Cicipas koji je slobodan na početku turnira.

Prvi teniser sveta, Rus Danil Medvedev slobodan je u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv pobednika meča Botik van de Zandšulp - Maksim Kresi.

Ukoliko Medvedev stigne do četvrtfinala, mogao bi da dobije šansu da se ponovo susretne sa Australijancem Nikom Kirjosom koji će takmičenje u Sinsinatiju početi duelom protiv Španca Alehandra Davidoviča Fokine.

Španac Rafael Nadal je spreman da odigra svoj prvi turnir otkako se povredio na Vimbldonu. On će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča Borna Ćorić - kvalifikant.

Nadal ima šansu da se posle turnira u Sinsinatiju vrati na prvo mesto ATP liste ako osvoji trofej, a Medvedev ne uspe da stigne do četvrtfinala.

Takmičenje na mastersu u Sinsinatiju počinje u ponedeljak.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track