ODVRATNE SCENE NA US OPENU: Kirjos PLJUNUO NASRED TERENA! Psovao svoj tim i devojku, tražio im da NAPUSTE stadion (VIDEO)
Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia, AP

SKANDAL MAJSTOR

ODVRATNE SCENE NA US OPENU: Kirjos PLJUNUO NASRED TERENA! Psovao svoj tim i devojku, tražio im da NAPUSTE stadion (VIDEO)

Tenis -

Nema izuzetka kada je Nik Kirjos u pitanju, on je tempirana bomba koja svakog trenutka, odnosno tokom svakog meča može da eksplodira.

To se i dogodilo tokom drugog kola US Opena.

Australijanac je pobedio Francuza Bonzija u četiri seta 7:6 (7:3), 6:4, 4:6, 6:4, a u završnici trećeg dela igre imao je ispad zbgo kog su "stradali" članovi njegovog tima.

Nervozni Kirjos je, prema navodima britanskog "Ekspresa", psovao ljude koji su sedeli u njegovom "boksu" i od njih zahtevao da ga glasnije podrže.

- Idite kući ako nećete da me j**eno podržite. Ovo je j**ena šala, niste j**eni gladaoci, 4:3 u trećem setu, a vi samo kulirate i ne radite ništa. Na dva metra sam od vas - vikao je Kirjos članovima tima i devojci koja ga bodri i na poslednjem grend slemu u sezoni.

Uprkos upozorenju za ponašanje od sudije, Kirjos nije mogao da se smiri, a u jednom trenutku je i pljunuo na teren u pravcu svog tima.

Tokom meča se dogodio i nezapamćeni skandal, pošto je Nik namirisao da je neko na tribinama pušio marihuanu.

On je o tome pričao i sa sudijom koji je iz stolice obavestio prisutne da je pušenje na tribinama strogo zabranjeno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track