DA! USUDIO SAM SE DA SANJAM! Moćna poruka Đokovića nakon osvajanja 90. TITULE U KARIJERI: Privilegovan sam što sa 35 igram ovako!
Foto: AP

NAJVEĆI!

DA! USUDIO SAM SE DA SANJAM! Moćna poruka Đokovića nakon osvajanja 90. TITULE U KARIJERI: Privilegovan sam što sa 35 igram ovako!

Tenis -

Fantastičnom igrom i pobedom protiv Stefanosa CIcipasa u finalu turnira u Astani, Novak Đoković je stigao do 90. titule u karijeri.

Nakon meča je dobio pitanje da li je pomišljao na teniskom početku, kada je bio mali dečak, da bi jednom mogao da stigne do ovakvog učinka.

- Da! Usudio sam se da sanjam i uvek sam se nadao da ću imati veliku karijeru. Naravno, nisam znao tačan broj finala koja ću igrati i turnira koje ću osvojiti. Moje namere su bile da dođem do najvećih visina, zahvalan sam i privilegovan što igram ovako dobro u ovoj fazi života, 35 nije isto kao 25. Iskustvo mi je verovatno i pomoglo u ovom meču - rekao je Đoković.

Nakon titule u Vimbldonu, Novak je imao gotovo tri meseca pauze, a onda je u dve nedelje osvojio titule u Tel Avivu i Astani.

- Nisam mogaо da tražim bolji restart sezone. Skoro tri meseca od finala Vimbldona... Od turnira u Madridu izgubio sam samo od Rafe na Rolan Garosu. Sve ostalo sam dobio. Jako sam motivisan da završim sezonu kao što sam radio u ove dve sedmice - dodao je Srbin.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track