Đoković i Marej zajedno gledali utakmicu Škotska-Srbija

Đoković i Marej zajedno gledali utakmicu Škotska-Srbija

Tenis -
Finale US opena između Đokovića i Mareja na programu je od 22 sata u ponedeljak uveče

NJUJORK - Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkrio je večeras da je zajedno sa Endijem Marejom gledao fudbalsku utakmicu između Škotske i Srbije na startu kvalifikacija za prvenstvo sveta u Brazilu.

Meč je odigran juče u Glazgovu, a završen je bez pobednika 0:0.

"Dok smo čekali naše mečeve u polufinalu uzeli smo laptop i gledali utakmicu. Pokušali smo da budemo tihi, ali smo u sebi žestoko navijali za svoje reprezentacije", rekao je Đoković na konferenciji za medije posle večerašnje pobede protiv Davida Ferera u polufinalu US opena.

Srpski i škotski navijači širom planete sutra će ponovo da budu na suprotnim stranama, jer će se Đoković i Marej boriti za titulu na US openu.

Njih dvojica do sada su odigrali 14 mečeva i Đoković je dobio osam. Poslednji duel u polufinalu Olimpijskih igara u Londonu pripao je Mareju, ali je Đoković slavio u jedinom gren slem finalu, prošle godine u Melburnu.

Đoković će sutra igrati svoje deveto gren slem finale i juriti šestu titulu, dok će Marej posle četiri poraza u finalima učiniti sve da mu peti pokušaj bude uspešan.

Šon Koneri i Aleks Ferguson upali kod Mareja!

Dva slavna Škota, glumac Šon Koneri i menadžer Mančester junajteda ser Aleks Ferguson iznenadili su Endija Mareja upadom na pres-konferenciju koju je poznati teniser održao nakon pobede nad Tomašem Berdihom u polufinalu US Opena.

Dok je Marej odgovarao na pitanja novinara, u salu za konferencije prvi je ušao Šon Koneri, proslavljeni Džejms Bond, i mladom teniseru predstavio svog prijatelja ser Aleksa. Ubrzo im se iz publike pridružila Endijeva majka Džudi, koja je zajedno sa slavnim Škotima otpila nekoliko gutljaja vina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track