Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger ponovo u Veneciji i to posle šest godina. Sportski bračni par venčao se u ovom gradu 12. jula 2016. godine.

ana2.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Ana Ivanović podelila je na društvenim mrežama fotografije sa suprugom iz Venecije, probudivši romantiku.

- Rekapitulacija Venecije! Uživanje u kratkom odmoru sa porodicom - napisala je Ana Ivanović ispod fotografija koje je podelila na društvenim mrežama.

ana3.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Ana i Bastijan prošetali su Trgom Svetog Marka, obišli čuvenu Duždevu palatu, prošli Veliki kanalom i mostovima Venecije... Uspešan dan završili su ručkom na jednoj terasi sa divnim pogledom na more.

Ana i Bastijan upoznali su se 2014. godine, baš u vreme kada je on raskidao vezu sa nemačkom manekenkom Sarom Brandner. Bilo je to posle Svetskog prvenstva u Rio de Žaneiru. Ubrzo, viđen je sa Anom u Njujorku, kada je njihova veza ugledala svetlost dana i postala tema medija na planeti.

Venčali su se dve godine kasnije, baš u Veneciji, koju obilaze ovih dana. Ceremonija građanskog venčanja obavljena je u Gradskoj skupštini, poznatoj "Palaco Kavali", dok su se mladenci na večnu ljubav obavezali u venecijanskoj katedrali po katoličkom protokolu. Kasnije, svadbeno veselje nastavljeno je u luksuznom hotelu "Aman kanal grande".

Ana i Bastijan Švajnštajger žive u skladnom braku, imaju dva sina, četvorogodišnjeg Luku i trogodišnjeg Leona.

Kurir sport