ZBOG ĐOKOVIĆA MU JE ŽAO ŠTO NE PRIČA SRPSKI: Živa legenda sporta od ranije zna Novaka, evo kako je reagovao kada ga je video VIDEO
Foto: Instagram/skysport

TORINO

ZBOG ĐOKOVIĆA MU JE ŽAO ŠTO NE PRIČA SRPSKI: Živa legenda sporta od ranije zna Novaka, evo kako je reagovao kada ga je video VIDEO

Tenis -

Iako zauzima osmo mesto na ATP listi, Novak Đoković je na završnom turniru najveći favorit, a ujedno je i najveća zvezda.

Činjenica da odlično priča italijanski jezik dodatno je pomogla Novaku da u gradu na severu Italije bude dočekan fenomenalno.

Veliki broj navijača je oduševljen dolaskom Novaka, ali i poznate ličnosti nisu ravnodušne.

U Torinu su kamere zabeležile fenomenalni susret Đokovića sa živom legendom italijanskog fudbala i sporta generalno, Alesandrom del Pjerom.

Čuveni centarfor koji je najveći deo karijere proveo igrajući za Juventus, srdačno se pozadravio sa Đokovićem, zagrlio ga, a potom se ispričao sa njim na maternjem jeziku.

Del Pjero i Đoković se od ranije poznaju, o čemu je pričao fudbaler tokom 2021. godine.

"Tokom svog života i karijere sam imao bezbroj prilika da upoznam ljude iz Srbije. Upoznao sam Novaka Đokovića i bilo je veoma prijatno, on zasigurno priča bolje italijanski nego što ja pričam srpski. Žao mi je što ne znam dobro srpski! On je neverovatno simpatičan i zanimljiv momak, ne moram ni pominjati koliki je šampion", rekao je Del Pjero u intervjuu za "Telegraf".

Pored takvog utiska koji je Đoković ostavio na fudbalera, ni ne čudi onakav pozdrav sa Srbinom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track