SVI SE PITAJU KO JE MISTERIOZNA ŽENA KOJU JE NOVAK IZBACIO IZ BOKSA?! O njoj se malo zna, a izuzetno je bliska sa srpskim asom!
Foto: EPA/Clive Brunskill

ona vuče konce

SVI SE PITAJU KO JE MISTERIOZNA ŽENA KOJU JE NOVAK IZBACIO IZ BOKSA?! O njoj se malo zna, a izuzetno je bliska sa srpskim asom!

Tenis -

Elena Kapeljaro, bliska saradnica Novaka Đokovića, dospela je u centar pažnje pošto ju je srpski as izbacio iz svog boksa tokom finalnog meča u Adelejdu.

Novak Đoković osvojio je titulu na ATP turniru u Adelejdu pošto je nakon preokreta savladao Amerikanca Sebastijana Kordu sa 2:1 u setovima.

Gubitak prvog seta nakon taj-brejka teško je pao srpskom teniseru, koji je sav bes iskalio na svojim bliskim saradnicima - Eduardu Artaldiju i Eleni Kapeljaro.

Nakon Đokovićevog urlika na italijanskom: "Odlazite", Elena i Eduardo su bez pogovora napustili "boks" u pratnji Novakovog brata Marka.

Elena Kapeljaro
foto: Hasenkopf / Shutterstock Editorial / Profimedia

O ženi koja poslednjih godina dosta vremena provodi sa Novakom i njegovom suprugom Jelenom javnost u Srbije ne zna puno. Elena je Novakova menadžerka, bavi se odnosima sa javnošću i brine o imidžu najboljeg srpskog tenisera. Novaka je upoznala preko svog supruga Eduarda Artaldija, kada je Đoković 2009. godine potpisao unosan ugovor sa čuvenim italijanskim brendom "Serđo Takini", koju je tada zastupao Eduardo.

"Praktično smo živeli zajedno. Elena i ja smo pokušali da stvorimo atmosferu koja mu je neophodna znajući koliko vremena provodi putujući po svetu odvojen od porodice", otkrio je svojevremeno Italijan.

Kada je Novak prekinuo saradnju sa čuvenim italijanskim brendom, Eduardo i Elena su nastavili da brinu o karijeri srpskog asa i vremenom su postali izuzetno bliski sa Novakom i članovima njegove porodice.

"Trudimo se da što više budemo profesionalni, ali je naš odnos previše ličan. Živimo zajedno sedam dana nedeljno, a ovih devet godina iza nas bile su baš "bogate". Ponekad smo se i za uši vukli", rekao je u jednom intervjuu Artaldi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track