LJUT! VANREDNO OGLAŠAVANJE NOVAKA ĐOKOVIĆA! Srpski teniser uoči meča REGOVAO na širenje LAŽI: Molim vas da proverite informacije!
Foto: EPA/FAZRY ISMAIL

AUSTRALIJAN OPEN

LJUT! VANREDNO OGLAŠAVANJE NOVAKA ĐOKOVIĆA! Srpski teniser uoči meča REGOVAO na širenje LAŽI: Molim vas da proverite informacije!

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je primoran da se oglasi i skrene pažnju zvaničnoj televiziji koja prenosi mečeve sa Eurosporta na tretman prema njemu.

Na društvenim mrežama se proširio "lažni snimak" na kojem je srpski teniser predstavljen u lošem svetlu - kao neposlušan.

"Novak Đoković prkosio sudiji i uzeo pauzu za toalet na prvom meču na Australijan openu", pisalo je u objavi Eurosporta uz snimak koji nije relevantan (u snimku su samo delovi razgovora, ne i ceo razgovor).

Novak Đoković
foto: Pritnscreen/Instagram

"Molim da Eurosport proveri svoje informacije pre nego što postavi na društvene nešto ovako pogrešno i pritom osuđujuće. Glavni sudija mi je dozvolila da odem u toalet, ali mi je rekla da to nije pauza za toalet, već da moram to da obavim tokom pauze između gemova. Rekla mi je, a to niste snimili kamerama, da moram da požurim. Kada sam već skoro izašao sa terena, ona me je pozvala (ja nisam čuo) da mi kaže da je toalet na suprotnoj strani terena", pojasnio je Đoković uz naglasak da nije bilo nikakve "loše komunikacije".

Novak Đoković
foto: Pritnscreen/Instagram

"Našao sam i taj toalet u koji sam pošao i morao sam da budem vrlo brz zbog vremena. Nisam joj se usprotivio niti sam prekršio neko pravilo. Dala mi je dozvolu i rekla da budem brz. Sledeći put budite pažljiviji s time što kačite, imate odgovornost prema mnogo navijača koji prate vašu stranicu", poručio je Đoković.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track