DA LI JE OVO MOGUĆE?! Novak ih izbacio sa stadiona, a oni su se OPET VRATILI! Ovog puta pijani PROVOKATORI nisu PISNULI (VIDEO)
Foto: STRINGER / AFP / Profimedia

AUSTRALIJAN OPEN

DA LI JE OVO MOGUĆE?! Novak ih izbacio sa stadiona, a oni su se OPET VRATILI! Ovog puta pijani PROVOKATORI nisu PISNULI (VIDEO)

Tenis -

Tokom meča drugog kola Australijan opena protiv Enca Kuakoa, Novak Đoković je trpeo maltretiranje od strane navijača, a u jednom trenutku se obratio i sudiji zbog provokacija grupe na tribinama.

Na startu četvrtog seta, pri rezultatu 2:0 za Novaka koji je imao i 40:30 u svom servis gemu, devetostruki osvajač Australijan opena nije želeo da nastavi meč pre nego što od arbitra zataži da opomene navijače.

"Celu noć... Šta ćeš da uradiš? Molim te odgovori! Znaš ko je. Tip je pijan van sebe, od prvog poena provocira, provocira! Nije ovde da igra tenis, samo želi da uđe u moju glavu. Zato te pitam, šta ćeš da uradiš? Čuo si ga barem 10 puta, ja sam ga čuo 50 puta! Zašto ne pozoveš obezbeđenje da ga izbaci sa stadiona?", upitao je Novak.

Oni su potom udaljeni sa triibna na neko vreme, ali su se na iste ponovo vratili. To nije promaklo Noletovim navijačima koji su to obelodanili.

"Ovi jeb*** momci su opet bili tamo! Žao mi je njihovih roditelja i idola. Srećom, došlo je obezbeđenje i "zatvorilo ih" tako što je selo pored njih. Zaista sam želeo da budu svedoci Novakove meč lopte. Otišli ​​su, nisu hteli to da vide...nisu hteli da izgube. Naša pobeda im je uništila dan", stoji u tvitu jendog Noletovog navijača.

Podsetimo, najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće protiv Andreja Rubljova meč četvrtfinala Australijan opena, a ovaj duel na programu je u sredu.

(Kurir sport/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track