CICIPAS POŽELEO DA GA SLAVNA, SEKSI GLUMICA BODRI U MELBURNU: Evo ko je ONA, od nje zastaje dah!
Foto: EPA/Joel Carret

australijan open

CICIPAS POŽELEO DA GA SLAVNA, SEKSI GLUMICA BODRI U MELBURNU: Evo ko je ONA, od nje zastaje dah!

Tenis -

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je lako u tri seta savladao Jiržija Lehečku iz Češke (6:3, 7:6, 6:4), gde ga čeka Rus Karen Hačanov.

Posle meča nije pričao samo tenisu.

Na pitanje voditelja Džima Kurijera pomenuo je da je Margo Robi poznata australijska glumica jedna od njegovih omiljenih a potom joj je poslao poziv na šmekerski način.

"Jedna od mojih omiljenih glumica je iz Australije, to je Margo Robi. Bilo bi lepo kada bismo je videli ovde", rekao je Cicipas, posle čega je stiglo novo pitanje Kurijera:

"Da li ti to zvanično šalješ pozivnicu Margo Robi? Želim da budem potpuno jasan" rekao je legendarni teniser.

Cicipas nije imao kud, pa je sve dileme rešio jednom rečju,

"Definitivno", odgovorio je Grk.

Inače, Margo Robi je čak osam godina starija od Stefanosa Cicipasa i jedna je od najzgodnijih i najlepših australijskih glumica.

Loše vesti za Cicipasa jesu da je već venčana za Toma Akerlija od 2016. godine, koji je poznati engleski producent, glumac i režiser.

Tokom 2019. godine, poznati časopis "Vog" je proglasio Robijevu za jednu od najglamuroznijih starleta" i bila je proglašena za jednu od najbolje odevenih glumica dve godine uzastopno u izboru "Net-a-Portera".

U 2016. godine je Robijeva proglašena i za najseksepilniju damu po izboru časopisa FHM, a od iste godine je ambasador brojnih brendova poput Kalvin Klajna, Nisana i Šanela, dok je Karl Lagerfeld odlučio da je izabere kao poslednjeg brend-ambasadora pre svoje smrti 2019. godine

.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track