SKIDALA SE PRED NOVU GODINU, A SAD ISPRAŠILA HRVATICU: Beloruskinja u polufinalu Melburna, favorit je za titulu
Foto: Printskrin/Instagram

juri trofej

SKIDALA SE PRED NOVU GODINU, A SAD ISPRAŠILA HRVATICU: Beloruskinja u polufinalu Melburna, favorit je za titulu

Tenis -

Poznata su oba para polufinala Australijan opena u konkurenciji dama.

Arina Sabalenka
foto: Peter Dovgan / Sipa Press / Profimedia

Peta teniserka na WTA listi Arina Sabalenka je za sat i 51 minuta opravdalao ulogu favorita protiv Hrvatice Done Vekić i slavila sa 2:0 (6:3, 6:2). Beloruskinja je bila ubedljiva tokom celog meča, nije dopustila devojci iz Osijeka koja ju je dosad pobedila čak četiri puta, da i jednom dođe u poziciju da se nada uspehu.

Među četiri najbolje plasirala se i Poljakinja Magda Linet, koja je iznenadila Karolinu Pliškovu. Za 89 minuta borbe devojka iz Poznanja trijumfovala je bez izgubljenog seta - 2:0 (6:3, 7:5).

Magda Linet
foto: Peter Dovgan / Sipa Press / Profimedia

Upravo će sutra u polufinalu igrati Arina Sabalenka i Magda Linet, ne pre 11.00 sati. U drugom polufinalu od 9.30 časova igraće šampionka Vimbldona Jelena Ribakina iz Kazahstana i veteranka Viktorija Azarenka iz Belorusije, dvostruka šampionak iz Melburna, 2012. i 2013. godine.

Beloruskinja je Novu godinu svojim fanovima čestitala u izazovnom izdanju, slikajući se u bikiniju. A, i ranije je često puta umela da objavljuje seksi fotke, na opšte oduševljenje svojih fanova.

Ni Magda Linet ne preza od provokativnih fotografija na svom profilu, na društvenim mrežama. I ona voli da se fotka u bikiniju i na plaži, te da pokaže atribute koje ima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track