ĐOKOVIĆ LAŽIRA POVREDU? TA PRIČA JE SMEŠNA! Vilander NIKAD JAČE stao u odbarnu Srbina: Legendarni Šveđanin ZAPUŠIO USTA hejterima!
Foto: Printscreen

pravo u metu

ĐOKOVIĆ LAŽIRA POVREDU? TA PRIČA JE SMEŠNA! Vilander NIKAD JAČE stao u odbarnu Srbina: Legendarni Šveđanin ZAPUŠIO USTA hejterima!

Tenis -

Proslavljeni teniski as, a sada komentator "Eurosporta", Mats Vilander, oštro je osudio sramne napade na Novaka Đokovića.

Povreda Novaka Đokovića izazvala je brojne polemike u teniskoj javnosti. Novak je i pored ozbiljnih problema sa povredom zadnje lože, koju vuče još od turnira u Adelejdu, rutinski dogurao do polufinala AO, pa su brojni hejteri iskoristili priliku da ga optuže za simuliranje.

Rasprava o statusu njegove povrede ne prestaje danima, a svoj sud o čitavoj situaciji dao je i legendarni Šveđanin.

Novak Đoković
foto: Martin KEEP / AFP / Profimedia

Vilander, koji je često bio jedan od najvećih kritičara Đokovića, otvoreno je stao u odbranu srpskog asa. On je istakao da je priča o lažiranju povrede besmislena.

"Kada čujete ljude kako na negativan način pričaju o tome, zapitate se, šta rade to? Smešno je optuživati nekoga za tako nešto", počeo je Vilander.

"Kao prvo, nema šanse da kao igrač želite da znaju da ste povređeni. Tako da su optužbe o lažiranju apsolutno smešne. Zašto bi gubio energiju na to? Zašto bi pričao o tome? To je za mene potpuno besmislena rasprava. Naravno da oseća bol, naravno da je povređen, ali može da igra tenis i to je jedino bitno", zaključio je Vilander.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track