NOVAKU OVO BAŠ NIJE TREBALO! Potez Srđana Đokovića UDARNA VEST u celom svetu! (VIDEO, FOTO)
Foto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia, Printscreen

U ŽIŽI

NOVAKU OVO BAŠ NIJE TREBALO! Potez Srđana Đokovića UDARNA VEST u celom svetu! (VIDEO, FOTO)

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković, ni kriv ni dužan, ponovo je zbog stvari koje nemaju apsolutno nikakve veze sa tenisom dospeo u žižu svetske javnosti.

Naime, Novak se našao na udaru svetskih medija zbog jednog nepromišljenog poteza svog oca Srđana Đokovića.

Srđan, koji je sa suprugom Dijanom doputovao u Melburn kako bi pružio podršku sinu na Australijan openu, privukao je neviđenu pažnju javnosti, pošto je nakon Novakovog plasmana u finale pozirao sa navijačima koji otvoreno podržavaju Rusiju i Vladimira Putina.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom Novakov otac pravi zajedničku fotografiju sa čovekom koji nosi maijicu sa čuvenim "Z" simbolom i u rukama drži rusku zastavu sa likom Vladimira Putina dok ponosno uzvikuje "Živela Rusija".

Snimak je privukao neviđenu pažnju i postao glavna tema u svetskoj javnosti.

svetski mediji o Srđanu
foto: Printscreen

Vest o potezu Srđana Đokovića objavili su najpoznatiji svetski mediji poput BBC, španske Marke, francuskog Lekipa, britanskog Dejli Mejla, Gardijana... Očekivano, svi su šokirani gestom Srđana Đokovića i oštro osuđuju ponašanje oca slavnog srpskog tenisera.

1 / 5 Foto: Printscreen

Tako je priča koja nema apsolutno nikakve veze sa sportom, potpuno nepotrebno, bacila veliku senku na Novakove impresivne partije u Melburnu i plasman u 10. polufinale Australijan opena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track