VREME JE ZA REVANŠ I ISTORIJU: Đoković preko Pola „ruši“ Australijance i Agasija!
Foto: EPA/JAMES ROSS

VREME JE ZA REVANŠ I ISTORIJU: Đoković preko Pola „ruši“ Australijance i Agasija!

Tenis -

U prvom polufinalu turnira u Melburnu – Đoković „servira“ osvetu, a Meridian kvote veće od Australije!

Vratio se Novak Đoković u Australiju i „ruši“ sve pred sobom. I pre dolaska u Melburn bilo je jasno da će srpski teniser biti silno motivisan za „osvetu“, pa je put do polufinala bio vrlo ubedljiv.

Najpre je elimisan Karbaljes Baena (3:0), zatim Enco Kuako (3:1), Grigor Dimitrov (3:0), Aleks De Minor (3:0) i Andrej Rubljev (3:0). Dakle, Đoković je na putu do polufinala prepustio samo jedan set svojim rivalima, a pobedom nad Rusom u četvrtfinalu ispisao je i istoriju.

Đoković je došao do 26. uzastopne pobede na Australijan Openu, čime se izjednačio sa legendom svetskog tenisa – Andreom Agasijem.

U petak nas očekuje polufinale, u kojem će Đoković ukrstiti reket sa Amerikancem Tomijem Polom, te tako ima priliku i da prestigne Agasija. Naredni rival srpskog tenisera je 35. na ATP listi, pa shodno tome, a i formi i motivacije, Novak je apsolutni favorit u ovom meču i bilo kakav ishod osim njegove pobede – bio bi prava senzacija.

Shodno tome, sportska kladionica Meridian donosi sjajnu ponudu za drugi polufinalni meč u Melburnu, pa su kvote na Đokovića – fantastične.

Naime, ukoliko verujete da će Đoković opravdati ulogu favorita iskoristite kvotu 1.05 na trijumf Srbina, a ako očekujete iznenađenje i pobedu Pola – tu je kvota 11.5.

Razlika je, naravno, razumljiva, ogleda se i u kvalitetu i broju osvojenih titula, a Meridian je na ovu ponudu dodao i još nekoliko zanimljivih igara:

TAČAN REZULTAT:

3:0 – kvota 1.50

3:1 – kvota 3.45

3:2 – kvota 8.50

2:3 – kvota 23

HENDIKEP SETOVA (-2.50)

H1 – kvota 1.50

H2 – kvota 2.50

OSVAJA PRVI SET:

1 – kvota 1.20

2 – kvota 4.90

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Kompletnu ponudu pogledajte na meridianbet.rs, a napomenućemo i da nas posle ovog duela, čeka i meč Karena Hačanova i Stefanosa Cicipasa, u kojem grčki teniser važi za favorita, pa su bukmejkeri Meridiana pripremili kvotu 1.40 na njegov trijumf.

Dakle, jasno je da nas u petak čeka pravi teniski spektakl, a da sve bude još uzbudljivije – pobrinuo se Meridian, koji je pripremio fantastičnu tenisku ponudu!

Recept je jednostavan – bodri Novaka, iskoristi najveće kvote i sastavi pobednički tiket u Meridianu!

REGISTRUJ SE I OSVOJI BONUS BEZ USLOVA: Fantastične vesti stižu za sve novajlije, ukoliko još uvek nemate otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs – registrujte se jer tom prilikom dobijate 2.000 RSD za online klađenje, kao i 200 poklon spinova na igri Maya’s Treasure.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track