DIRLJIV GEST DIJANE ĐOKOVIĆ: Novakova majka nije zaboravila sve što je LEGENDA radila za njenog sina kada niko to nije smeo! FOTO
Foto: Twitter/Paul McNamee

SJAJNA FOTOGRAFIJA

DIRLJIV GEST DIJANE ĐOKOVIĆ: Novakova majka nije zaboravila sve što je LEGENDA radila za njenog sina kada niko to nije smeo! FOTO

Tenis -

Dok se Novak Đoković pripremao za polufinalni duel na Australijan openu, njegova majka Dijana Đoković je prelepim gestom oduševila čuvenog tenisera.

Pol Meknami (68) je teniska legenda rođena u Melburnu. U karijeri je napravio velike uspehe u dubl konkurenciji osvojivši po dva puta Australijan open i Vimbldon, a ukupno 23 titule.

U konkurenciji parova je stigao i do prvog mesta, dok je u singlu bio 24. na svetu.

Međutim, u poslednje vreme, poznatiji je po rečima koje je izgovorio o Novaku Đokoviću.

Na početku 2022. godine, odnosno tokom Novakove drame u Australiji i u trenucima kada je postalo popularno žestoko "udarati" po srpskom teniseru i njegovim postupcima, Meknami je oštro osudio tretman prema Đokoviću.

Kada se cela situacija odužila, neprestano je branio Srbina, sve dok se čitava drama nije završila.

On je i na ulicama pružao podršku Novaku, tako što se pridružio srpskim navijačima, a sve što je rekao i učinio Novakova majka očigledno nije zaboravila.

"Upravo mi je prišla jedna ljupka dama... Sama je došla večeras da podrži sina... Dijana Đoković, hvala što si mi se javila", poručio je Meknami uz fotografiju sa Novakovom majkom.

Legendarni Meknami je uz Novaka prvi put javno stao još krajem 2020. godine kada je Srbin osnovao PTPA zbog čega ga mu je ATP zabranio učešće na izborima za Savet igrača.

Takođe, krajem 2021. godine, odnosno neposredno pred Novakov odlazak u Melburn i deportaciju iz Australije, otkrio je da je šokiran što se njegov dolazak uopšte dovodi u pitanje.

"Zašto bi Đoković aplicirao za medicinsko izuzeće u Australiji? On je najzdraviji čovek na planeti. On samo želi da zaštiti svoja prava na privatnost. U suštini, on nikada nije rekao da je protiv vakcinacije. Nikada to nije rekao. Ljudi samo interpretiraju po tome kako se on nosi sa tim problemom", rekao je Meknami tada.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track