NOVAK NAJAVIO OBRAĆANJE KOJE ĆE UZBURKATI JAVNOST? Komentator: Plakao je jer mu ne veruju da je bio povređen, IVANIŠEVIĆ POLUDEO!
Foto: AP Dita Alangkara, EPA Andrej Cukic

đoković

NOVAK NAJAVIO OBRAĆANJE KOJE ĆE UZBURKATI JAVNOST? Komentator: Plakao je jer mu ne veruju da je bio povređen, IVANIŠEVIĆ POLUDEO!

Tenis -

Veliku pobedu Novaka Đokovića na Austalijan openu uprkos ozbiljnoj povredi komentarisao je u jutarnjem programu Kurir televizija Vuk Brajović, teniski analitičar, izveštač Kurira s brojnih teniskih događaja i saradnik Adria media grupe.

jutarnji
foto: Kurir televizija

- Ni njegov trener nije mogao da predstavi veličinu svog pulena. Malo smo se šalili sa Goranom koji je rekao da je Novak lud, da je uz njega i on postao lud i da se ta zona ludila stalno širi. Ivanišević je rekao da bi se 97 odsto igrača kojima je dijagnostifikovana ovakva povreda povuklo sa turnira, ali ne i Novak. On je učinio nemoguće. Kod njega je proradio taj modus preživljavanja. Tim je bio veoma angažovan da se ovo čudo desi - kaže Brajović.

Dodao je da sam meč gledano iz teniskog ugla nije bio previše zanimljiv.

- Meč kao meč nije bio na vrhunskom nivou. Da je pobedio, Cicipas bi osvojio svoj prvi grend slem. On je igrač koji je predvodnik svoje generacije. Novak je imao mnogo veći cilj. Grci su govorili mi volimo Cicipasa, ali navijamo za Novaka.

06:15

NOVAK NAJAVIO OBRAĆANJE KOJE ĆE ŠOKIRATI JAVNOST? Komentaror: Učinio je čudo, 97 igrača bi se povuklo sa turnira, a evo otkud suze

- Cicipas se nije dobro kretao i Novak je na vreme opazio slabost njegovog bekhenda. koju je iskoristio u odsudnom trenutku. Novak je poremetio Cicipasovu igru, pre svega odličnim servisom i returnom. Ovo je najveća pobeda u njegovoj karijeri. On je rekao da mu nije pravo kada se se napada njegov otac i ovo smatra velikom kolektivnom pobedom - ocenio je Brajović.

Čuvene suze šampiona koje su obišle sve medije, Brajović je doveo u vezu sa nepoverenjem javnosti prema Novakovim povredama.

- To se odnosilo i na turnir pre dve godine kada je pobedio kada je imao povredu abdomena. Rekao je da kada neki drugi igrač ima povrede to niko ne dovodi u pitanje dok se u njegove povrede sumnja. S tim u vezi najavio je obraćanje javnosti u kojem će izneti činjenice o svojoj povredi.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:15

NOVAK POSLE 22. GREND SLEM TITULE: Vraćam se dogodine u Australiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track