"KLOVN" I "SRAMNA IZJAVA"! BUKTI RAT TENISKIH "LUDAKA"! Kirjos bez dlake na jeziku odgovorio na PROZIVKE! Tek sledi ludilo...
Foto: Images / Alamy / Alamy / Profimedia

NASTAVLJA SE...

"KLOVN" I "SRAMNA IZJAVA"! BUKTI RAT TENISKIH "LUDAKA"! Kirjos bez dlake na jeziku odgovorio na PROZIVKE! Tek sledi ludilo...

Tenis -

Pitanje je da li u svetu tenisa može da se dogodi "luđi" sukob od aktuelnog "rata" u koji je ušao Nik Kirjos.

Kontroverzni Australijanac je na društvenim mrežama odgovorio na reči Stefanosa Cicipasa, još jednog tenisera koji voli da kaže sve što misli.

Grk je u jednom intervjuu govorio o odnosu sa Kirjosom.

"On je taj koji je pokvario naše odnose. Ja nisam uradio ništa. Na Vimbldonu 2022. godine sam samo pokušavao da se takmičim, dok je on izigravao klovna. Takođe zavisi od toga kako se probudi svakog dana", rekao je Cicipas.

Nik Kirjos, Stefanos Cicipas
foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kada je video reči Cicipasa, Kirjos je reagovao na društvenoj mreži "Tviter".

"Tako je... To je meč u kojem je pogodio nekoga u publici... lansirao drugu lopticu izvan stadiona i dobio žestoku lekciju pred punim stadionom...", prisetio se Australijanac neverovatnog meča.

Uglasio se ubrzo i na Instagramu, gde je objavio fotografiju sa pomenutog meča na Vimbldonu.

"Sramna izjava dok svi gledamo u semafor", poručio je Australijanac.

Zanimljivo će biti reakciju Grka, ukoliko odluči da se upusti u takvu priču sa Kirjosom, koji je svakako "na domaćem terenu".

U šesnaestini finala Vimbldona Kirjos je pobedio rezultatom 6:7(2:7), 6:4, 6:3, 7:6(9:7), a u međusobnim susretima Australijanac vodi sa četiri pobede i jednim porazom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track