PRVO JE IZGUBIO NOVAKA KAO PRIJATELJA, A ONDA SE RAZVEO OD ŽENE: Rat u Ukrajini napravio pakao u životu Sergeju Stahovskom!
Foto: Printskrin/Instagram

brodolom

PRVO JE IZGUBIO NOVAKA KAO PRIJATELJA, A ONDA SE RAZVEO OD ŽENE: Rat u Ukrajini napravio pakao u životu Sergeju Stahovskom!

Tenis -

Bivši teniser iz Ukrajine Sergej Stahovski prethodnih godinu dana preko društvenih mreža, ali i paradiranjem u uniformi vojske Ukrajine po Kijevu privlačio je pažnju svetske javnosti.

Sergej Stahovski
foto: Printskrin/Instagram

Davao je brojne intervjue, prozivao kolege iz Rusije, čak je prozivao i svog prijatelja Novaka Đokovića, a sukobio se sa dvojicom srpskih tenisera Viktorom Troickim i Jankom Tipsarevićem. Posle svega, u privatnom životu mu je nastupio pravi brodolom, pošto ga je ostavila supruga.

Anfisa Bulgakova, inače Ruskinja koja već duži period živi u Mađarskoj, razvela se od Sergeja Stahovskog. Njihovih troje dece su sa majkom u Budimpešti, što Stahovskom veoma teško pada. Anfisa i Sergej su, iako im je brak propadao, u prethodnih godinu dana zajedno pružali podršku Ukrajini u ratu protiv Rusije.

Sergej Stahovski
foto: Printskrin

- Razveli smo se, pošto sam otišao u rat. Ona je ubrazala stvari. Igrala je sa dva lica. Ili si mrtav ili si živ, samo mi je žao dece - izjavio je Sergej Stahovski i dodao:

- Nikad nisam ni mislio da će mi se nešto takvo desti. Malo me sramota zbog svega, jer je to najteži udarac za decu.

Na pitanje novinara, da li mu je supruga Ruskinja, Stahovski je odgovorio potvrdno:

- Da, iz Sibira, iz mesta Kemerovo.

Sergej Stahovski
foto: Printskrin/Instagram

Sergej Stahovski služi u redovima Nacionalne garde Ukrajine. U brakus a Anfisom Bulgakovom je od septembra 2011. godine. Imaju troje dece, ćerku Taisiju i sinove Nićifora i Aleksa.

- Prilično sam usamljen. U prvim mesecima rata više sam razgovarao sa porodicom, jer sam bio u Kijevu, a oni u Belogorodki. I tada sam pokušavao da sve nekako sredim. Oni žive u nekom normalnom okruženju, dok je u Ukrajini drugačije - rekao je Stahovski.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track