ANA IVANOVIĆ PONOSNO POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Ovako je pozirala u zagrljaju supruga (FOTO)
Foto: Printscreen

BLISTA

ANA IVANOVIĆ PONOSNO POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Ovako je pozirala u zagrljaju supruga (FOTO)

Tenis -

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug fudbaler Bastijan Švajnštajger nedavno su sa javnošću podelili najlepše vesti, da čekaju treće dete.

Ana Ivanović
foto: Darko Radulović

Bivša teniserka je objavila fotografiju sa suprugom i ponosno pokazala trudnički stomak.

Nekadašnja sportistkinja je, inače, mnoge iznenadila izjavom da njeni sinovi, koje je dobila u braku sa proslavljenim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, uopšte nisu svesni koliko su im roditelji poznati, ali i da pokušava da ih vaspita na poseban način.

Ana Ivanović, kozmetika, dm
foto: Kurir TV

Ana Ivanović broji preko milion ipo pratilaca na društvenim mrežama, a kako kaže trudi se da što manje vremena provodi na njima, jer to loše utiče na nju.

- Socijalne mreže su druga tema i veoma osetljiva. Dobre su za biznis, ali dosta utiču na mentalno stanje mladih ljudi. Ne koristim mnogo društvene mreže, ponekad koristim Instagram, ali mislim da tamo ima puno poruka koje nisu dobre za mentalno zdravlje i to ne samo tinejdžera. Čak i ja kad provedem deset minuta na Instagramu počnem da se osećam loše - rekla je tad Ana, jer, kako navodi, dobije želju da putuje na neka mesta koja vidi na toj mreži ili da, pak, poseduje nešto što joj suštinski nije potrebno.

- Sreća i zadovoljstvo dolaze iznutra. Ljudi biraju posao i svoj život, svog momka, naspram društvenih mreža - kaže Ivanović, koja dodaje da ona i njen muž Bastijan Švajnštajger ne koriste telefon kada su sa decom.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track