IZGLEDA KAO MANEKENKA, A PORODILA SE PRE SEDAM MESECI: Marija Šarapova prvi put priča o ulozi majke i otkriva da li se promenila
Foto: Printskrin/Instagram

lepa je kao san

IZGLEDA KAO MANEKENKA, A PORODILA SE PRE SEDAM MESECI: Marija Šarapova prvi put priča o ulozi majke i otkriva da li se promenila

Tenis -

Marija Šarapova, obeležila je svet tenisa u poslednjih 20, godina, kako fantastičnim rezultatima, tako i svojim seksepilom.

Marija Šarapova
foto: Printskrin/Instagram

Ruskinja je bila svakako jedna od najistaknutijih i najatraktivnijih teniserki u "belom sportu". Danas uživa u novom životu, braku i majčinstvu.

Marija Šarapova podelila je na Tviteru dve zaista zapanjujuće fotografije, koje odišu klasom i elegancijom. Napisala je:

- Kaput, koji može da bude i mala crna haljina. "Catherine Deneuve iz 1960-ih upoznaje Monclera".

Marija na ovim fotografijama prosto grmi. Sa svojim 35 godina deluje veoma atraktivno i zrelo. Njena lepota, skladno telo i duge noge još više dolaze do izražaja u odevnoj kombinaciji koju je predstavila.

Nedavno, ruska lepotica Marija Šarapova progovorila je za portal "New Beauty" i dala zanimljive izjave.

- Uloga majke mora da dođe u određenom trenutku u životu. Osećala sam se spremno i da kažem istinu, to je nešto o čemu sam oduvek sanjala. Sa svojom majkom uvek sam imala i danas imam odličan odnos. Veoma smo bliske i delimo mnogo toga. Želela sam da imam dete da bih mogla da podelim svoja iskustva sa njim - rekla je Marija Šarapova.

Ruskinja se porodila 15. jula 2022. godine i na svet donela dečaka, kojem su ona i njen muž, britanski biznismen Aleksandar Gilks dali ime Teodor.

- Uzbuđena sam kada ga vidim kako raste i učim nove stvari. Svaki dan je novi dan, uvek ima šta da se nauči i to je veliki izazov. Čak mi to deluje i sa sportskog aspekta zahtevno, jer me drži na zemlji svaki dan.

Marija Šarapova
foto: Printskrin/Instagram

Marija Šarapova je nekadašnja najbolja teniserka na svetu, koja je osvojila pet grend slem titula, dve na Rolan Garosu, i po jednu u Australiji, Vimbldonu i US openu. Ukupno, osvojila je 36 WTA titula.

- Tenis je bio nešto što sam želela da radim svake nedelje. Da se nosim sa pobedama i porazima. Uvek sam morala iznova da se motivišem i tražim izazpve. Često puta mi nije bilo prijatno. Ne znam da li je teže biti teniserka, ili majka. Recimo da su obe uloge veoma zahtevne.

Marija je potom govorila o svom sinu Teodoru.

- On je dete za primer. Često razgovaram sa njim i molim se da ima miran dan. Srećom, veoma je dobar, moram da kažem, imala sam sreće. Takođe kada ga dojim uvek sam gladna, osećam da uvek moram da jedem i ova stvar me intrigira. Ovo je bila najbrža godina mog života, proletela je za tren oka.

Marija Šarapova uživa u ulozi majke, tu nema dileme.

- Uzbuđena sam zbog ove faze svog života, osećam se kao da provodim prve mesece i vidim da je sve u redu. Radoznala sam da shvatim kako će se moj život odvijati u budućnosti. Između posla i porodice važno je pronaći pravi balans - zaključila je lepa Ruskinja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track