ZAGRLIO MAMU I BRATA, I ONDA JE NASTAO EMOTIVNI KOLAPS! Novak o SUZAMA u Melburnu - Vrištao sam, pustio sam emocije napolje!
Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

objasnio je

ZAGRLIO MAMU I BRATA, I ONDA JE NASTAO EMOTIVNI KOLAPS! Novak o SUZAMA u Melburnu - Vrištao sam, pustio sam emocije napolje!

Tenis -

Srpski teniserNovak Đoković je u januaru po 10. put u karijeri pokorio Australijan open, i tako došao do 22. gren slem titule u bogatoj karijeri.

U spektakularnom finalu, Novak je bio bolji od Stefanosa Cicipasa, a nakon meča, prvi reket sveta nije mogao da obuzda svoje emocije.

Novak je tada slavio titulu svojim timom, a onda je zagrlio brata Marka i majku Dijanu, kada se u potpunosti slomio i počeo da plaće.

Đoković je o toj situaciji govorio u intervjuu za "National".

To je bio emotivni kolaps. Mnogo stvari se skupilo odjednom. Jasno je da je pritisak uvek tu, ali osećao sam da je ove godine bilo i nešto više od samih očekivanja koja su uvek tu. Naravno bilo je tu mnogo pitanja, mnogo pažnje usmerene na mene, povodom svega što se desilo pre 12 meseci i to sam mogao da osetim. Koliko god sam hteo da se izolujem od toga, morao sam da prihvatim da stvari tako stoje – rekao je Đoković i potom dodao:

Mislim da postoji razlog zašto sam morao da prođem kroz ovakvo putovanje i zbog toga je ono još više specijalno. Zbog toga sam na kraju, kada sam proslavljao, vrištao i pustio sve emocije napolje. Osećao sam se sjajno, ponosno i srećno. Ali onda sam zagrlio mamu i brata i nekako sam se samo predao – zaključio je Đoković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track