JADNO DA JADNIJE NE MOŽE - OVO JE PREVIŠE ČAK I OD NJEGA: Dežurni PLJUVAČ Novaka Đokovića ponovo u akciji! Traži dlaku u jajetu!
Foto: Profimedia, Printscreen

peckanje

JADNO DA JADNIJE NE MOŽE - OVO JE PREVIŠE ČAK I OD NJEGA: Dežurni PLJUVAČ Novaka Đokovića ponovo u akciji! Traži dlaku u jajetu!

Tenis -

Jedan od najvećih hejtera srpskog asa, američki novinar Ben Rotenberg, ponovo nisko udara...

Ben Rotenberg, novinar "Njujork tajmsa" i jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, po ko zna koji put pokušao je da umanji uspeh srpskog tenisera.

Amerikanac koji koristi svaku priliku da napadne Srbina očito je teško podneo Novakovo rušenje naizgled nedostižnog rekorda legendarne Nemice.

Podsetimo, Nole je u ponedeljak započeo 378. nedelju na prvom mestu ATP liste i postao suvereni vladar svetskog tenisa, pošto je srušio rekord čuvene Štefi Graf koja je na prvom mestu provela 377 nedelja.

Čestitke na veličanstvenom podvigu stižu sa svih strana sveta, Srbinu su priznanje odali priznanje i mnogi kojima je njegov uspeh teško pao, ali ne i Rotenberg. Sramni Amerikanac nije ignorisao vest o Novakovom rekordu, ali je našao način da ga omalovaži.

Čestitke nije bilo, samo je konstatovao da je Novak oborio rekord Štefi Graf i dodao da ipak postoji neko ko je ispred Srbina.

"Stvari su komplikovane za Novaka Đokovića kao što ste možda čuli, ali on nikada nije prestao da bude najbolji igrač ATP-a i nadmašio je rekord Grafove kada je reč o singl konkurenciji. Sledeća meta, ako želi? Majk Brajan ima neverovatnih 506 nedelja na broju jedan u dublu" ističe američki novinar.

Rotenberg se nije propustio priliku da istakne da je Novak u jednom segmentu daleko od prvog mesta.

"Đoković i dalje daleko zaostaje u drugim kategorijama, posebno u ukupnom broju titula u singlu", napisao je Rotenberg na Tviteru.

U sledećoj objavi dodao je da Serena Vilijams drži rekord po broju osvojenih Grend slemova (23) i da Novaku nedostaje jedan da bi se izjednačio sa Amerikankom na večnoj listi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track