DOLAZE NOVE GENERACIJE, ALI JA SE NE BOJIM! Kakva poruka Novaka Đokovića upućena mladim kolegama, svi teniseri NEKA OVO ČUJU!
Foto: EPA/JAMES ROSS

DUBAI

DOLAZE NOVE GENERACIJE, ALI JA SE NE BOJIM! Kakva poruka Novaka Đokovića upućena mladim kolegama, svi teniseri NEKA OVO ČUJU!

Tenis -

Prvi reket sveta Novak Đoković uspešno je preskočio i drugu prepreku u Dubaiju. Srbin je danas sa 2:0 u setovima pobedio Talona Grikspora.

Posle meča, srpski teniser je istakao da je danas znatno bolje igrao nego juče.

- Sjajno veče. Juče sam imao mnogo posla, od početka sam bio oštar. Definitivno je bio bolji kvalitet tenisa. Možda poslednja tri ili četiri gema nisu bila najbolja, ali sam našao način da zatvorim meč. Zadovoljan sam igrom, nadam se da stvari idu u pravom smeru - rekao je Novak.

Zadovoljan je Đoković svojom igrom.

- Bio sam mnogo bliže svom najboljem nivou. Nisam očekivao da igram tako dobro, uzimajuću u obzir jučerašnji meč. Idemo, svaki dan je nova prilika, drago mi je da sam tako dobro igrao večeras - dodao je srpski teniser.

Što se tiče Grikspora, Novak je imao samo reči hvale.

- Igrali smo samo jednom pre nekoliko godina. Ima snažne udarce, servisa dobro, pokušava da diktira poene forhendom. Znao sam da moram da mu oduzmem vreme za udarac. Mnogo je napredovao, nova generacija dolazi, ali ja se ne bojim! - zaključio je najbolji teniser sveta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track