KOD DAMA BEZ IZNENAĐENJA: Favoritkinje odlično startovale na Indijan Velsu
Foto: EPA/LARRY W. SMITH

INDIJAN VELS

KOD DAMA BEZ IZNENAĐENJA: Favoritkinje odlično startovale na Indijan Velsu

Tenis -

Švajcarska teniserka Džil Tajhman plasirala se u treće kolo mastersa u Indijan Velsu, pošto je pobedila sunarodnicu Belindu Benčić sa 3:6, 6:3, 6:3.

Meč Benčić i Tajhman, devete i 39. igračice sveta, trajao je dva sata i 32 minuta.

U trećem kolu Tajhman čeka pobednicu duela Kineskinje Šuaj Dženg i Šveđanke Rebeke Peterson.

Belinda Benčić
foto: EPA/MATT TURNER

Letonka Jelena Ostapenko (25. na WTA listi) je do treće runde stigla pobedom nad Beloruskinjom Aleksandrom Sasnovič sa 7:5, 3:6, 6:2.

Šampionka Rolan Garosa iz 2017. u trećem kolu igra protiv bolje iz meča u kojem se sastaju Čehinja Petra Kvitova i Amerikanka Elizabet Mendlik.

Ukrajinka Lesija Curenko je do trećeg kola došla pobedom nad 23. teniserkom sveta Donom Vekić iz Hrvatske sa 2:6, 6:2, 6:2.

Curenko, 95. igračica sveta, u sledećoj rundi čeka pobednicu meča druge teniserke sveta Beloruskinje Arine Sabalenke i Ruskinje Evgenije Rodine.

Plasman u naredno kolo osigurala je i njena sunarodnica Angelina Kalinina (29. na WTA listi), koja je bila bolja od Čehinje Linde Fruhvirtove sa 4:6, 6:4, 7:5.

Kalinina u sledećoj fazi čeka bolju iz meča u kojem igraju sedma teniserka sveta Grkinja Marija Sakari i domaća igračica Šelbi Rodžers.

U treće kolo je prošla 16. teniserka sveta Čehinja Barbora Krejčikova, nakon što je pobedila Ukrajinku Dajanu Jastremsku sa 6:1, 6:2. Ona u sledećem kolu igra sa boljom iz meča u kojem se sastaju Kineskinja Sinju Vang i Ruskinja Ekaterina Aleksandrova.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track