NOVAK NIJE OPASNOST, OVO JE GLUPO! Čuveni teniser DIGAO GLAS: Žestoko isprozivao Amerikance zbog Đokovića!
Foto: KARIM SAHIB / AFP / Profimedia

objasnio

NOVAK NIJE OPASNOST, OVO JE GLUPO! Čuveni teniser DIGAO GLAS: Žestoko isprozivao Amerikance zbog Đokovića!

Tenis -

Norveški teniser Kasper Rud bez dlake na jeziku prokomentarisao je odluku vlasti Sjedinjenih Američkih Država da odbiju zahtev Novaka Đokovića za ulazak u zemlju.

Podsetimo, Novak je bio prinuđen da odustane od učešća na Mastersu u Indijan Velsu jer mu je zbog vakcinalnog statusa zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države.

S obzirom na to da je poznato da će 11. maja u SAD biti ukinute stroge mere koje su na snazi, Rud smatra da je "glupo" što Novaku nije omogućeno da uđe u zemlju i zaigra na Indijan Velsu.

"Nije na meni da govorim da li je nešto fer ili nije. Smatram da je pravilo glupo jer Novak u ovom momentu ni najmanje nije opasnost za zajednicu nezavisno od toga da li je vakcinisan ili ne. To je ono što želim reći. Čak sve izgleda i malo detinjasto pošto znamo da će se pravilo promeniti za nekoliko nedelja, kao da nisu mogli to da učine i nešto ranije", rekao je Rud.

Još jednom se osvrnuo na pravila Rud.

"Pravila su pravila i znam da je pokušao da učini sve kako bi igrao. Siguran sam da je učinjeno sve, ali da nije bilo moguće", zaključio je Rud.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track