NJEGOV OTAC JE REKAO SLAVA RUSIJI, A ON JE ĆUTAO! Nikad BRUTALNIJI udarac na Novaka - trener Ukrajinke osuo paljbu po srpskom asu
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

novi udarac na novaka

NJEGOV OTAC JE REKAO SLAVA RUSIJI, A ON JE ĆUTAO! Nikad BRUTALNIJI udarac na Novaka - trener Ukrajinke osuo paljbu po srpskom asu

Tenis -

Zbog toga što nije vakcinisan protiv korona virusa, prvi reket sveta Novak Đoković neko vreme će morati da provede van terena.

Čak i kada ne igra tenis, srpski as često izbija u prvi plan, a njegovi hejteri koriste svaku priliku da ga isprozivaju.

Ukrajinska teniserka Lesija Curenko nije želela da igra protiv Arine Sabalenke iz Belorusije, zvanično se povukavši na turnira zbog "napada panike" uzrokovanog razgovorom sa prvim čovekom WTA.

Nju je pogodilo što će ruski i beloruski teniseri igrati na Olimpijskim igrama, a njen trener je osuo žestoku paljbu po Đokoviću.

- Bila je to glupa situacija, a ovo je moje lično mišljenje... Đokovićev otac je rekao 'Slava Rusiji' u kameru, a zatim tvrdio da je pogrešno shvaćen. To čak nije ni ljudski čin. Ako ste tako rekli, preuzmite odgovornost za svoje reči. Đoković takođe nije imao hrabrosti da iskreno kaže da ne podržava ponašanje svog oca", rekao je Nikita Vlasov, pa dodao:

- Ni u jednom trenutku u svojim intervjuima Novak nije direktno osudio ruske akcije u Ukrajini, niti pozvao da se užas u našoj zemlji zaustavi. Da li bi bio dobar trenutak da iskoristi svoj status da stavi tačku na sve ovo, da pozove na mir? Ne, oni podržavaju Rusiju. Bio sam veoma iznenađen što je taj stav iznet tako otvoreno", naglasio je trener Ukrajinke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track