IGRAO SAM PROTIV ČOVEKA KOJEG NIKADA NISAM NI VIDEO! Novak priznao posle pobede nad Rusom: Podigao sam se posle NERVOZE!
Foto: Matthieu Mirville / AFP / Profimedia

UTISCI

IGRAO SAM PROTIV ČOVEKA KOJEG NIKADA NISAM NI VIDEO! Novak priznao posle pobede nad Rusom: Podigao sam se posle NERVOZE!

Tenis -

Nakon pobede u drugom kolu mastersa u Monte Karlu protiv sjajnog Rusa, Novak Đoković je izneo svoje utiske.

Najbolji teniser sveta se pošteno namučio protiv Ivana Gakova u prvom setu koji je završen tek u taj-brejku, ali je potom potpuno kontrolisao meč i lako izašao na kraj sa rivalom.

"Verovatno možemo da kažemo da je to bio lošiji tenis jer nisam bio najbolji u prvom setu, zbog uslova sam to i očekivao tako, drugačije smo trenirali i nije bilo lako.... Kao meč na šljaci, loptica drugačije odskače i nepredvidivo, ali sve u svemu sam zadovoljan načinom na kojim sam sredio glavu i prošao u naredno kolo", rekao je Đoković.

Novak Đoković
foto: EPA/Sebastian Nogier

Potom je govorio i na srpskom jeziku:

"Drago mi je što sam započeo turnir pobedom i najavljivao sam pred turnir da će prvi ili drugi meč biti najteži za mene dok ne uhvatim ritam na šljaci jer je veliki izazov ako nisi igrao na ovoj podlozi, a danas sam imao protivnika koga nisam nikada ni video pre meča i podigao sam nivo nakon nervoze u prvom setu pa se nadam boljoj igri u sledećem kolu", rekao je srpski teniser.

Đoković će u osmini finala igrati protiv boljeg iz duela dvojice Italijana Luke Nardija i Lorenca Muzetija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track