RUS SE POSTIDEO PRED ĐOKOVIĆEM! OVO JE SVIMA PROMAKLO! Prišao je Novaku i POKLONIO MU SE: Najbolji si, nadam se da... (VIDEO)
Foto: Printscreen

SJAJNE SCENE

RUS SE POSTIDEO PRED ĐOKOVIĆEM! OVO JE SVIMA PROMAKLO! Prišao je Novaku i POKLONIO MU SE: Najbolji si, nadam se da... (VIDEO)

Tenis -

Ima 26 godina, ali je nepoznat onima koji nisu na ozbiljnom nivou upoznati sa svetskim tenisom. Rus Ivan Gakov je u glavni žreb mastersa u Monte Karlu ušao kao "laki luzer", nakon što se Brendon Nakašima povukao zbog povrede.

Gakov je pobedio Mekenzija Mekdonalda i obezbedio plasman u drugo kolo gde ga je sačekao najbolji teniser sveta. Pružio je odličan otpor, mučio nervoznog Novaka i prvi set odveo u taj-brejk.

Tek nakon što je osvojio prvi set, Đoković je uspeo da zaigra nešto bolje i da pokaže da je kvalitetniji od rivala, a malo ko je primetio lepe trenutke dvojice tenisera nakon meča.

"Igrao si sjajno, čoveče!", poručio je Novak rivalu dok je prilazio mreži.

Rus se potom rečima poklonio srpskom teniseru.

"Hvala! Najbolji si! Nadam se da ću igrati još mečeva protiv tebe", odgovorio je pomalo stidljivo Gakov koji je malo gledao Novaka, malo u pod.

Rus je pre meča otkrio šta misli o Đokoviću kada je poručio da ga ne zanima koliko poena na ATP listi će osvojiti, niti kolika ga novčana nagrada čeka, pošto je za njega najveća nagrada šansa da se nađe na terenu protiv "najboljeg tenisera svih vremena". Njegove reči pokazuju koliko poštuje i ceni Srbina, što je i pokazao nakon meča.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track