"NIKADA NISAM BIO PRIJATELJ SA FEDEREROM I NADALOM" Đoković otvorio dušu italijanskim medijima i otkrio dosad NEPOZNATE DETALJE
Foto: EPA/ANDY RAIN

velika trojka

"NIKADA NISAM BIO PRIJATELJ SA FEDEREROM I NADALOM" Đoković otvorio dušu italijanskim medijima i otkrio dosad NEPOZNATE DETALJE

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Rimu gde učestvuje na Mastersu i bori se za još jednu titulu u svojoj karijeri.

Kao jedan od najboljih svetskih tenisera svih vremena Nole privlači veliku pažnju medija sa kojima potpuno otvoreno govori na sve teme. Jedna od onih koje najviše zanimaju ljubitelje "belog sporta" je i čuvena "velika trojka".

Kako kaže Đoković, a prenosi "Korijere dela Sera", kada je u pitanju prijateljstvo sa Rafom i Rodžerom takva veza je nemoguća sa rivalima..

"Nikada nismo bili prijatelji, to među rivalima nije moguće, ali nikada nismo bili ni neprijatelji. Oduvek sam poštovao Federera, jedan je od najvećih svih vremena, imao je neverovatan uticaj, ali nikada nismo bili bliski", istakao je Đoković.

Novak
foto: EPA/JAMES ROSS

Takođe naglašava da ne razdvaja Rafu i Rodžera, kao i da je njegov odnos prema obojici isti.

"Rafa je samo godinu stariji od mene, obojica smo blizanci u horoskopu, i u početku smo čak dvaput izašli na večeru. Ali čak i s njim je prijateljstvo nemoguće. Oduvek sam ga poštovao i mnogo mu se divio. Zahvaljujući Federeru i njemu postao sam to što jesam. To će nas zauvek ujedinjavati, i zato osećam zahvalnost prema njima. Nadal je deo mog života, u poslednjih 15 godina više sam viđao njega nego svoju majku", zaključio je Đoković.

(Kurir sport/Corriere.it)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track