SKANDALOZNO! Novak hoće da krsti decu na KiM - ministar lažne države Kosovo ga PROVOCIRA sramnom objavom (FOTO)
Foto: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

STRAŠNO

SKANDALOZNO! Novak hoće da krsti decu na KiM - ministar lažne države Kosovo ga PROVOCIRA sramnom objavom (FOTO)

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dao je opširan intervju za italijanske medije, gde se jedna tema odnosila na Kosovo i Metohiju, što je izazvalo reakcije ljudi iz južne srpske pokrajine.

Naime, Đoković je poručio da želi sa porodicom da ode na Kosmet i tamo krsti sina Stefana i ćerku Taru.

"Znam da je tema jako osetljiva jer tamo i dalje postoji konflikt, bez oružja trenutno. Ali, prisutna je tenzija. Ne želim da se bavim politikom, ali za svakog Srbina Kosovo je srce, centar naše kulture, našeg identiteta, tradicije i religije", poručio je Đoković.

Novak Đoković, Jelena Đoković, Stefan Đoković, Tara Đoković, Monte Karlo, Monako
foto: Printscreen

Tamošnji list "Koha Ditore" objavio je vest u kome se navodi da je Đoković "provocirao" pomenutim rečima, na šta je reagovao ministar lažne države Hajrula Čeku.

"Nema vakcine, nema ulaska", napisao je Čeku na svom Tviteru podsećajući na činjenicu da srpski teniser nije želeo da se vakciniše protiv korona virusa.

Podsetimo, Svetska zdravstvena organizacija saopštila je da Kovid-19 više ne predstavlja globalnu zdravstvenu vanrednu situaciju. Ukidanje vanredne situacije je znak napretka koji je svet postigao na tom području, ali kovid-19 je i dalje prisutan, navela je SZO, iako više ne predstavlja vanrednu situaciju.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track