ŠKOTSKI NOVINAR OSUO ŽESTOKU PALJUBU PO NOVAKU: Postoji li smešniji način da izgubite vreme od slušanja Đokovića kako cvili?!
Foto: AP Photo/Gregorio Borgia

RIM

ŠKOTSKI NOVINAR OSUO ŽESTOKU PALJUBU PO NOVAKU: Postoji li smešniji način da izgubite vreme od slušanja Đokovića kako cvili?!

Tenis -

Sraman potez Kamerona Norija obeležio je njegov meč protiv Novaka Đokovića - Britanac je gađao srpskog tenisera po završetku jednog poena i na svu sreću nije ga povredio. A mogao je.

Ovaj trenutak odjeknuo širom sveta, a ostvrski mediji su brže-bolje stali u zaštitu svog sportiste tako što su opleli po Srbinu.

Tako je škotski "The Herald" upitio par sramnih komentara na račun najboljeg tenisera sveta.

Novak
foto: EPA/ETTORE FERRARI

"Postoji li smešniji način da izgubite vreme od slušanja Novaka Đokovića kako cvili na konferenciji za medije? Tamo je u utorak govorio o Noriju i svemu što ne valja kod najboljeg britanskog tenisera, kada je isto tako lako mogao da priča o sebi", stoji u tekstu uz prepričavanje situacije sa mreže:

"(...) Nakon toga se Đoković pretvorio u nakaradnog tinejdžera, a samo njega možemo da krivimo za nedostatak sportskog duha u ovom meču", piše u tekstu uz kritike na račun Đokovića zato što je uputio kritiku Noriju javno, osvrnuo se i na društvene mreže na kojima su "razapeli" Britanca.

"Internet je naravno takav, ali je takođe dobar za vođenje evidencije svaki put kada se radi o licemerstvu. I, čoveče, koliko je samo puta Novak Đoković bio licemeran", pišeu tekstu i podseća na Novakov bes zbog toga što je Nori uzeo medicinski tajm-aut na gem do kraja meča.

Kamerun Nori
foto: AP Photo/Andrew Medichini

"Novak Đoković je bio kritikovan jer je uzeo medicinski tajm-aut u finalu Australijan opena protiv Dominika Tima tokom jednog poena u meču kada je izgledalo da Austrijanac preuzima kontrolu. Zatim se Vavrinka žalio sudiji na duge pauze koje je Đoković pravio tokom finala US Opena 2016. godine. Isto je radio i Endi Marej 2015. godine na Australijan openu, dok se Endi Rodik 2008. našalio da misli da Đoković ima SARS i ptičiji grip. Možda da je napravio pauzu - ne bi izgubio od Runea u meču u kome je psovao svog trenera Gorana Ivaniševića", navodi se u tekstu i podseća i na žurku za vreme humanitarnog turnira u Beogradu organizovanog u vreme pandemije korona virusa.

(Kurir sport/The Herald)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track