GLASOVNO ZAGREVANJE ZA ŠAMPIONE NA ROLAN GAROSU: Evo o čemu je ZAISTA REČ - iznenadićete se
Foto: EPA/MARTIN DIVISEK

GREND SLEM U PARIZU

GLASOVNO ZAGREVANJE ZA ŠAMPIONE NA ROLAN GAROSU: Evo o čemu je ZAISTA REČ - iznenadićete se

Tenis -

Tačno je – đuskanjem je Medvedev slavio svoje pobede na prvom osvojenom Mastersu na šljaci u Rimu, a ništa manje skloni tome su i Đoković, Monfis, Cicipas...

Ipak, nešto ih je manje koji su spremni da javno „puste glas“, i zbog toga Rolan Garos ove godine na stadion „Filip Šatrije“ dovodi prave – vokalne asove.

Danil Medvedev
foto: Fabrizio Corradetti/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svetski šampioni u „bitboksu“, grupa Berivam – zabavljaće publiku koja bude pratila večernje mečeve na najvećem stadionu Otvorenog prvenstva Francuske.

Svake večeri od 20 časova, majstorstvo na glasovnim – a ne teniskim žicama – otvoriće sedmominutni zabavni interaktivni šou, čiji vrhunac će se ogledati u tome da će publika biti pozvana da pogađa pesme koje će Berivam izvoditi na sceni. Pogađanje će se vršiti putem posebnog digitalnog interfejsa, i svake noći – od 29. maja do 7. juna – pobednik svake sesije pogađanja će osvojiti karte za Rolan Garos 2024. godine.

Četvoročlani Berivem je titulu svetskih šampiona osvojio 2018. godine, nastupao na najvećim svetskim scenama i medijskim programima – i sigurno je da će biti pravi hit zabavnih programa Grend Slem takmičenja ove godine.

Eto još jednog razloga da uživo pratite mečeve na Šatrijeu od sledećeg ponedeljka – a ako se publika bude prebacila sa čuvene imitacije trube „ba ba ba ba ba ba badala – ole“ na bitboksovanje, znaćete koga da „krivite“...

(Vuk Brajović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track