ĐOKOVIĆ JE PAO U DRUGI PLAN KAD SE LEPOTICA POJAVILA: Novak sparingovao sa dečkom ZANOSNE PLAVUŠE, evo šta je ona radila tada FOTO
Foto: Instagram/cocoerakangas

PARIZ

ĐOKOVIĆ JE PAO U DRUGI PLAN KAD SE LEPOTICA POJAVILA: Novak sparingovao sa dečkom ZANOSNE PLAVUŠE, evo šta je ona radila tada FOTO

Tenis -

Već nekoliko dana Novak Đoković se nalazi u Parizu, gde se priprema za predstojeći Rolan Garos.

Srpski teniser, trenutno treći na ATP listi, saznao je i protivnika u prvom kolu, a to je Amerikanac, Aleksandar Kovačević, 114. teniser na svetu.

Prvi mečevi na ovogodišnjem izanju drugog grend slema u sezoni biće odigrani u nedelju, a Đoković je ovog petka trenirao sa 43. teniserom sa ATP liste, čija je devojka "ukrala šou".

Novak je na terenu stadiona "Filip Šatrije" sparingovao sa Emilom Rusuvorijem, Fincem koji je ove sezone igrao četvrtfinale mastersa u Majamiju.

Njegova devojka Koko, iz lože je gledala trening sa srpskim teniserom, a u međuvremenu je stigla i da napravi selfi uz pomoć odraza od stakla.

Koko Erakangas
foto: Instagram/cocoerakangas

Koko je građevinski dizajner, a na društvenim mrežama, osim fotografija sa Emilov, voli da objavljuje i fotografije sa putovanja.

1 / 6 Foto: Instagram/cocoerakangas

Na mnogim od njih nalazi se u kupaćem kostimu, a s obzirom na to da njen dečko pruža sve zapaženije rezultate, na njenom nalogu mogao bi uskoro da se "skupi" veći broj pratilaca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track