NOVAK ŠMEKERSKI ZAPUŠIO USTA TEORETIČARIMA ZAVERE: Tim mi je obezbedio NANOTEHNOLOGIJU - to je tajna mog uspeha! Ja sam "IRON MAN"
Foto: Clare Jackson / Alamy / Alamy / Profimedia, Matthieu Mirville / AFP / Profimedia, Printscreen/Twitter

IRONIČAN ODGOVOR

NOVAK ŠMEKERSKI ZAPUŠIO USTA TEORETIČARIMA ZAVERE: Tim mi je obezbedio NANOTEHNOLOGIJU - to je tajna mog uspeha! Ja sam "IRON MAN"

Tenis -

Srpski Novak Đoković je na ironičan i duhovit način prokomentarisao čemu služi metalna pločica koju je nosio na grudima tokom meča drugog kola Rolan Garosa.

Novak Đoković u sredu je ostvario novu pobedu na Rolan Garosu i preskočio još jednu prepreku na putu ka novoj titulu. Srpski teniser je slavio protiv Martona Fučoviča sa 3:0 u setovima (7:6, 6:0, 6:3), a jedan detalj sa ovog meča privukao je ogromnu pažnju javnosti raspalio maštu brojnim teoretičarima zavere.

Dok je Novak presvlačio majicu tokom meča, na njegovim grudima otkriven je jedan detalj koji je mnoge zaintrigirao.

Novak Đoković
foto: Printscreeb/Twitter

Naime, na grudima je bila zalepljena jedna metalna pločica, koja je mnoge podsetila na onu koju ima čuveni Marvelov lik Toni Stark iz serijala "Ajronmen" (Iron Man).

"Kad sam bio klinac, obožavao sam da pratim Ajronmena (Iron Man), pa ga sada i imitiram. Moj tim mi je obezbedio izuzetno efikasnu nanotehnologiju pomoću koje uspevam da prikažem svoju najbolju igru na terenu i to je najveća tajna uspeha u mojoj karijeri. Da nije tako, ne bih sedeo ovde", ironičan je bio srpski as.

U pitanju je magnet za telo koji pomaže u ublažavanju bolova, a dobro je poznato da Novak u poslednje vreme ima problema sa povredama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track