ATRAKTIVNA PLAVUŠA UKRALA ŠOU NA ROLAN GAROSU: Njen momak prolazio kroz pakao, a njena reakcija postala pravi hit na mrežama VIDEO
Foto: Screenshot

Hit

ATRAKTIVNA PLAVUŠA UKRALA ŠOU NA ROLAN GAROSU: Njen momak prolazio kroz pakao, a njena reakcija postala pravi hit na mrežama VIDEO

Tenis -

Jedan od najvećih skandala na ovogodišnjem Rolan Garosu priredio je Tejlor Fric.

Amerikanac je izbacio Francuza Artura Rinderkneha, poslednjeg takmičara iz zemlje domaćina, a zatim ušao u rat sa domaćom publikom. Fric je iritirao Francuze stavljanjem prsta na usta, oponašujući znak da ćute, što se publici nije dopalo, pa su ga ispratili zvižducima. Negodovanja nisu prestala ni kada je Fric pokušao da razgovara sa novinarima posle pobede, pa se pokupio i otišao sa terena.

Usled toga, kamere su u jednom trenutku prikazale Fricovu devojku Morgan Ridl, a njena reakcija je postala viralna. Ridl je uticajna influenserka, te je poznata širom Amerike. Ali nema sumnje da će steći i van Amerike fanove posle reakcije kojom je pokazala da joj je simpatično što publika zviždi njenom momku.

Morgan slovi za jednu od najtraktivnijih devojki tenisera na turu i svojim šarmom i objavama na društvenim mrežama oduševljava svoje fanove što je bio slučaj i u Parizu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track