STEFAN NAPRAVIO ŠOU ČIM JE STIGAO U PARIZ! Đoković posle pobede emotivno govorio o porodici: Sa njima sam drugačija osoba!
Foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

ROLAN GAROS

STEFAN NAPRAVIO ŠOU ČIM JE STIGAO U PARIZ! Đoković posle pobede emotivno govorio o porodici: Sa njima sam drugačija osoba!

Tenis -

Nakon plasmana u četvrtfinale Rolan Garosa, Novak Đoković je dobio pitanje o sinu Stefanu.

Čim je stigao u Pariz Stefan je napravio šou.

Novak je propustio trening na dan između mečeva u trećem i četvrtom kolu, a taj dan proveo je sa porodicom.

Na dan meča protiv Huana Pabla Variljasa Stefan je pravio društvo Novaku tokom zagrevanja, a snimci su brzo obišli društvene mreže.

Nakon što je pregazio Peruanca, Marion Bartoli, nekadašnja teniserka koja sada radi kao analitičar, pitala je Novaka da li je on trener Stefanu, ili obrnuto.

- Veliko je zadovoljstvo imati decu sa sobom, da su ovde sa mnom. Još sutra su tu, moraju da idu u školu, jer treba ići u školu. Moram da kažem da moj sin stvarno voli tenis i sa njima sam jedna drugačija osoba, potpuno pozitivan, osećam mnogo ljubavi, motivacije, da igram svoj najbolji tenis. Možda će i on jednog dana moći da igra ovde - rekao je Đoković.

Iako je još jednom bilo zvižduka, zahvalio se Novak publici koja je do poslednjeg mesta ispunila tribine.

- Želim da pozdravim sve koji su danas bili na tribinama. Danas je bila divna atmosfera i hvala publici zog toga. Prvi put sam igrao protiv Huana, znam ga već par godina, pojavio se na sceni i specijalista je za ovakvu vrstu podloge. Želeo je da diktira tempo, kad to radi prilično je konstantan. Zadovoljan sam što sam prikazao visok nivo tenisa, i srećan sam što idem dalje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track