NOVAK POSLE PARIZA ODMARA U ČUVENOM LETOVALIŠTU! Nije hteo da otkrije destinaciju, ali KRIŠOM JE USLIKAN! Ovde puni baterije
Foto: Gao Jing / Xinhua News / Profimedia

zasluženo

NOVAK POSLE PARIZA ODMARA U ČUVENOM LETOVALIŠTU! Nije hteo da otkrije destinaciju, ali KRIŠOM JE USLIKAN! Ovde puni baterije

Tenis -

Posle još jednog istorijskog rekorda - osvajanja 23. grend slem titule na Rolan Garosu najbolji teniser planete Novak Đoković rešio je da odmori nekoliko dana sa porodicom.

To je i potvrdio odmah po završetku misije u Parizu, ačli nije otkrio lokaciju na kojoj će puniti baterije.

Ipak, uslikan je krišom na aerodromu na ostrvu Sao Migel, najpoznatijem portugalskom letovalištu. Na fotografiji Novak je sa suprugom Jelenom.

Portugalsko letovalište postalo je čuveno zbog serije „Rabo de Peixe“ koja je nedavno postala hit, pa verovatno Novak nije slučajno odabrao ovu destinaciju.

Odmor će biti kratak, jer Đoković ubrzo počinje pripreme za nove rekorde. Za to će imati priliku na Vimbldonu koji je na programu od 3. do 16. jula. Đoković ima šansu da popravi svoj i svetski Gren slem rekord, ali i da sustigne Rodžera Federera koji ima 8 titula u Londonu, trenutno samo jednu više od Novaka.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track