SAMO OVOM ČOVEKU JE OVAKO NEŠTO DOZVOLJENO! Teniska legenda odbija da Đokovića PROGLASI NAJBOLJIM, razlog za to je fenomenalan!
Foto: AP/Ebrahim Noroozi, Printscreen

KAKAV CAR!

SAMO OVOM ČOVEKU JE OVAKO NEŠTO DOZVOLJENO! Teniska legenda odbija da Đokovića PROGLASI NAJBOLJIM, razlog za to je fenomenalan!

Tenis -

Legendarni teniser Pol Meknami (68) je osoba koja ne prestaje da oduševljava navijače Novaka Đokovića.

Australijanac je neko ko je u svakoj situaciji stajao na stranu Novaka Đokovića i to javno govorio, čak i onda kada je zbog toga i sam postajao meta kritika.

Kada je njegova država napravila haos Đokoviću početkom 2022. godine bio je najglasniji, čak je i izlazio na ulice Melburna gde se pridružio Srbima koji su pružali podršku sunarodniku.

Sada je Meknami poručio da Novaka još uvek neće proglasiti najboljim teniserom svih vremena, a razlog za to je fenomenalan.

Osvajač četiri grend slem titule u dublu i jedne u miks dublu, kao i dva Dejvis kupa, pokazao je veliko poštovanje prema Rafaelu Nadalu.

- Ne mogu Novaka još da nazovem "GOAT", iz prostog razloga što Rafa, za razliku od Rodžera, nije u penziji. Iako je malo verovatno, još uvek je moguće da stigne do najvažnijeg pokazatelja... više od 24 Slema. Dakle, iz poštovanja, još ga neću nazvati tako - poručio je Meknami na društvenoj mreži Tviter.

Meknami je postao prijatelj porodice Đoković, barem sudeći po onome što je uradila Novakova majka tokom ovosezonskog Australijan opena.

Dijana Đoković je prišla Meknamiju, pozdravila ga i razgovarala s njim, a fotografijom je čuveni Australijanac obeležio taj momenat.

- Upravo mi je prišla jedna ljupka dama... Sama je došla večeras da podrži sina... Dijana Đoković, hvala što si mi se javila - poručio je Meknami uz fotografiju sa Novakovom majkom.

Meknami je u društvu Krega Tajilja, direktora Australijan opena, prisustvovao Rolan Garosu, gde je imao priliku da popriča sa najboljim teniserom sveta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track