GORAN SE ŠALI DA NAM JE U KRVI! Stefan već igra ozbiljan tenis i prodaje Novaku TATINE TRIKOVE: Ne postoji bolji osećaj od toga!
Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

GORAN SE ŠALI DA NAM JE U KRVI! Stefan već igra ozbiljan tenis i prodaje Novaku TATINE TRIKOVE: Ne postoji bolji osećaj od toga!

Tenis -

Specijalni izveštač iz Londona - Vuk Brajović

Osim što je, uz sestru Taru i majku Jelenu, najveća podrška tati Novaku, Stefan Đoković (8) je tokom Vimbldona pokazao napredak u svojoj igri.

Trenirao ga je u Londonu legendarni Bob Brajan, a Novak bez njega ne izlazi na teren.

Stefan pomaže tati koliko god može, a kada za to ima vremena i sam udara lopticu.

Pre meča trećeg kola protiv Stena Vavrinke, navijači su videli zanimljive razmene seniora i juniora porodice Đoković.

U jednom poenu, Stefan je "prodao" tati njegov trik.

"Goran se uvek šali da nam je to u krvi i da je Stefan to nasledio, kako neko izađe na mrežu ide lob u 99% slučajeva. Stefan je danas mene navukao sa drop šotom i onda me je lobovao. Šta da kažem... Zaista je ogromno zadovoljstvo što imam mogućnost da sa svojim sinom igram tenis. Sve ostalo je suvišno, samo taj osećaj da sport kojem sam posvetio ceo život moj sin igra i voli i želi da igra. Kad smo zajedno na terenu, nema lepšeg osećaja", rekao je drugi teniser sveta nakon plasmana u četvrtu rundu.

Tamo će ga čekati Poljak, Hubert Hurkač, gledajući plasman na ATP listi (18. mesto), najteži rival u dosadašnjem toku turnira.

Naravno, videćemo kako će Stefan spremiti tatu za taj duel.

00:12

Stefan Đoković trenira sa Bobom Brajanom

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track