KAKAV POTEZ - UGLEDNI BBC SE POKLONIO KRALJU NOVAKU! Spektakularnom fotkom dočarali surovu dominaciju veličanstvenog Srbina! FOTO
Foto: SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia

sjajan gest

KAKAV POTEZ - UGLEDNI BBC SE POKLONIO KRALJU NOVAKU! Spektakularnom fotkom dočarali surovu dominaciju veličanstvenog Srbina! FOTO

Tenis -

Zapadni mediji u prošlosti su bili uglavnom kritički nastojeni prema Novaku Đokoviću, nepravedno su ga napadali i omalovažavali njegove uspehe, ali utisak je da se nakon osajanja rekordnog 23. grend slema u karijijeri i njegove surove dominacije na ovogodišnjem Vimbldonu situacija polako menja.

Sve više je onih koji su rešili da se pomire sa istinom i prihvate činjenicu da je Srbin najbolji svih vremena.

Tako je i ugledni "BBC", koji je ranije umeo žestoko da opelete po Novaku, pogledao istini u oči i na originalan način odao priznanje veličanstvenom Srbinu.

Novak je u ponedeljak savladao Huberta Hurkača u osmini finala Vimbldona i tako stigao do 32 uzastopne pobede na najprestižnijem grend slemu i neverovatne 43 u nizu na Centralnom terenu, na kom nije poražen u poslednjih 10 godina.

Ovu nestvarnu dominaciju na najpoznatijem teniskom terenu na planeti "BBC" predstavio jednom izuzetno originalnom montažom.

Naime, na Centralni teren postavili su čuveni gvozdeni presto iz hit serije "Igra prestola" i na njega stavili kralja Novaka sa krunom na glavi uz sjajan komentar:

"Vladajući kralj Centralnog terena"

Kurir sport

Bonus video:

01:01

Đoković nabolji teniser svih vremena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track