NOVAK PODIGAO OZBILJNOST NA MAKSIMUM! Zanimljive scene na Đokovićevom treningu, Rus i ekipa ISPOŠTOVALI, za razliku od Alkarazovih
Foto: Kurir/Vuk Brajović

VIMBLDON

NOVAK PODIGAO OZBILJNOST NA MAKSIMUM! Zanimljive scene na Đokovićevom treningu, Rus i ekipa ISPOŠTOVALI, za razliku od Alkarazovih

Tenis -

Specijalni izveštač iz Londona - Vuk Brajović

Zanimljivo je bilo na terenima pre četvrtfinala Vimbldona. Đoković, Rubljov i Alkaraz jedan do drugoga.

Novak će za polufinale igrati protiv Andreja Rubljova, a njih dvojica trenirali su na dan meča i to na terenima koji se nalaze jedan do drugog.

Kada je reč o Novaku, maksimalno ozbiljno je pristupio pripremi za duel protiv Rusa.

Sudeći po onome što je moglo da se primeti, Đoković je fokusiran na ono što mu predstoji, a isti je slučaj i sa Rubljovim koji je dobar deo treninga posvetio servisu i uvežbavanju raznih kombinacija.

Novak je na kraju posvetio malo vremena i brojnim navijačima koji su posmatrali trening.

1 / 12 Foto: Kurir/Vuk Brajović

Kada je reč o stvarima koje nisu direktno povezane s tenisom, zanimljivo je da Rus i njegov tim nisu "špijunirali" trening Đokovića, kao što je to slučaj bio sa timom Karlosa Alkaraza, koji je u nedelju više pratio teren na kojem je Novak od terena na kojem je njihov igrač.

Alkaraz se i danas pojavio na terenu blizu Novakovog kako bi se pripremio za svoj meč protiv Holgera Runea koji je zakazan za sredu.

Svakako, čeka nas i te kako zanimljiva završnica Vimbldona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track