ŽENE NE MOGU DA DOĐU SEBI: Beretini se SKINUO pored izazovne devojke i pokazao ISKLESANO telo! Zbog ovoga devojke LUDE za njim
Foto: SCREENSHOT/TENNISCHANNEL

šmeker

ŽENE NE MOGU DA DOĐU SEBI: Beretini se SKINUO pored izazovne devojke i pokazao ISKLESANO telo! Zbog ovoga devojke LUDE za njim

Tenis -

Mateo Beretini je svoje učešće na ovogodišnjem Vimbldonu završio u osmini finala kada je sa 3:1 u setovima izgubio od Karlosa Alkaraza!

Nakon eliminacije za čuvenog turnira, Italijan se uputio na jahtu gde je uživao sa 11 godina starijom Melisom Sato.

Ova voditeljka je imala buran ljubavni život i često se nalazila u centru pažnje, a mnogi Beretinijevi navijači su ubeđeni da je upravo ona kriva za loše rezultate mladog tenisera.

Mateo Beretini
foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Ona je kriva zbog toga što mu ne ide. To je đavo u telu žene, iscrpljuje ga seksom", jedan je od komentara na objavu o meču Beretini - Alkaraz u italijanskim medijima, prenosi "Jutarnji".

Ipak, jedan snimak na kom se vidi kako Mateo hoda, smeje se i pozira sa fanovima posebno je privukao pažnju ženske populacije, i nema sumnje da će brojne pripadnice lepšeg pola od sada početi malo više da prate tenis!

Od 2006. do 2011. godine bila je u vezi sa proslavljenim italijanskim fudbalerom Kristijanom Vijerijem, a šuškalo se da je imala aferu i sa pokojnim NBA asom Kobijem Brajantom. Kamere su je jednom prilikom snimile kako ulazi kasno u noć u hotelsku sobu slavnog košarkaša i izlazi iz nje u ranim jutarnjim časovima. Navodno je Brajantova udovica Vanesa zbog tog skandala htela da se razvede od proslavljenog asa Lejkersa.

Početkom 2012. godine Melisa je uplovila u vezu sa kontroverznim fudbalerom Kevinom Prinsom Boatengom, sa kojim je dve godine kasnije dobila i sina. Par se venčao 2016. godine, a razveli su se zvanično 2020.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track